Εξοικονόμηση ενέργειας

Ηλιακά

Κλιματιστικά

Συντήρηση

Επικοινωνία

 

Κεντρική

Κλιματιστικά

Συντήρηση

Επικοινωνία

e-shop

Σύνδεσμοι

Super Clima
Γεώργιος Τσιγώνιας
Μάρπησσα - Πάρος 84400

Τηλ/Fax: 22840 43315
Κινητό: 6974316114
email:
info@superclima.eu

 

SUPER CLIMA - AIR-CONDITIONS

Το κλιματιστικό είναι ειδικό προϊόν - δεν είναι όπως όλες οι άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Εάν δεν επιλεγεί σωστά, δεν θα ψύχει, δεν θα ζεσταίνει, θα χαλάει συχνά και προπαντός κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να αναλάβει τη συντήρηση του ή να σας το ανταλλάξει.

Η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες της όλες τις επισκέψεις και τις μελέτες που θα χρειαστούν, χωρίς καμία οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση. Με τη σιγουριά του κύρους, της εξειδίκευσης, της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού μας και της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε πιεστικές τεχνικές πώλησης.

Σε περιπτώσεις που χρειάζεται να δοθούν άμεσα πληροφορίες και ενδεικτικές τιμές, αποστέλλουμε fax αυθημερόν, ή σας ενημερώνουμε με μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ακόμα και τηλεφωνικά.

Ας δώσουμε μια πνοή δροσιάς στη καθημερινότητα μας, στο σπίτι μας, στο γραφείο μας και ας κάνουμε πιο ζεστή ή πιο δροσερή τη ζωή μας. Είναι αναγκαίο να νιώσουμε ότι ζούμε σ' ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον με φυσιολογικές θερμοκρασίες, έστω και αν είναι ρυθμιζόμενες από εμάς.


Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για τη σωστή εγκατάσταση και συντήρηση των μηχανημάτων:

Το μυστικό της επιτυχημένης αγοράς κλιματιστικού, δεν είναι μόνο η επιλογή της μάρκας. Αποφύγετε να αγοράσετε σύστημα κλιματισμού από ένα οποιοδήπτε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Βεβαιωθείτε πρώτα, ότι θα αναλάβουν την ευθύνη εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Απευθυνθείτε στους δικούς μας εξειδικευμένους μηχανολόγους, για να επιλέξετε μαζί τι ακριβώς ταιριάζει στο χώρο σας. Να υπολογίσουν τις ψυκτικές απώλειες, να ελέγξουν την επάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος, να υποδείξουν τη θέση της εσωτερικής μονάδας για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση, καθώς και της εξωτερικής μονάδας, για να στηριχθεί σωστά και να τοποθετηθεί στην κατάλληλη θέση.

Εμπιστευθείτε τους υπεύθυνους ψυκτικούς μας, που θα τοποθετήσουν σωστά το καινούργιο σας κλιματιστικό, θα υπογράψουν την 5ετή εγγύηση του, θα αναλάβουν να το αποσυνδέσουν και επανασυνδέσουν αν αλλάξετε σπίτι, θα το συντηρήσουν όταν χρειαστεί και θα είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν εάν παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης τις χρήσιμες συμβουλές για τα κλιματιστικά.

 

 

Copyright 2006 Super Clima. All Rights Reserved.